Vi har åpent hver dag fra 8.00 til 16.00

Våre tjenester

Vi tar på oss hele arbeidet, slik at du kun trenger å forholde seg til en leverandør. 


UNDERENTERPRISE 

 Vi tilbyr underentrepriser basert på fastpris, samt tjenester utført på timesbasis. Som underentreprenør bygger vi viktige deler av ditt prosjekt.

NYBYGG

Ønsker du å bygge en egen bolig? Trenger du en tømrer for dit nybygg, da har du kommet til riktig. Vi leverer våre tjenester med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet. Med høy grad av fagkompetanse kommer håndverkerne våre med råd og veiledning i planleggingsfasen for å hjelpe kunden med å realisere boligdrømmen.

TILBYGG

Ønsker du å utvide boligen din? Trenger du en god rådgiver. Det er mange hensyn som skal tas, det skal tegnes, det skal søkes, det skal skaffes fagfolk i alle fag, det skal prosjekteres og det skal bygges. Alt dette kan vi!

TOTALOPUSSING

 Vi renoverer alle typer oppussingsobjekter til dagens standard, utførelse og krav. Alt fra hus til leilighet eller bedrift og næring. Vi legger stor vekt på å levere til avtalt tid, pris og kvalitet. Vi koordinerer hele teamet av fagpersoner.

INNVENDIG OG UTVENDIG MALING

Vi utfører maling for bedrifter, sameier/borettslag og private, både innvendig og utvendig. Ved å velge oss sikrer du at jobben blir utført profesjonelt av fagfolk med bred erfaring som bruker kvalitetsprodukter og verktøy.

UTEOMRÅDER

Drømmer du om en ny terrasse eller balkong for å nyte sommeren, kanskje går du i tanker om ny garasje ? Alex-Service utbedrer dine uteområder med bygging av terrasser, balkonger, verandaer, garasjer eller legging av belegningsstein.

GULVLEGGING

 Vi har lang erfaring med alle typer gulv, og kan bistå med kompetanse og rådgivning i valg av materialer og selve arbeidet. Vi samarbeider med gode og leveringsdyktige leverandører.

Tilbygg, ombygging eller renovering?