Noen av våre kunde referanser

Fornøyde kunder er vår beste referanse

Henning - Lillestrøm

Terrasse tilbygg

" Vi er svært fornøyd med arbeidet som Alex har gjort på vårt prosjekt, og ser frem til å bruke han igjen i fremtiden. ."

Greta - Viken område

Maling , Sparkling og montering av gips

"Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse, samt gode råd . Hyggelig service med et kontaktpunkt. Veldig forøyd og kan anbefale denne bedrift "

Stein - Oslo 

Maling av hus

"Fikk vasket og malt huset, veldig proft, effektivt og nøyaktig utført i alle faser, og meget fornøyd med sluttresultatet. Til en absolutt akseptabel pris. Pålitelig, ryddig og hyggelig kommunikasjon"

Alexander  - Østfold  

Renovering av bad

"Topp arbeid utført, til riktig tid og pris. Ekstra service i form av bortkjøring av materiale (mot et lite tillegg) og trimming av dør slik at den passet også etter parketten var lagt. Veldig fornøyd. Anbefales på det sterkeste Tommel opp! "

Malin - Rånåsfoss

Skifte parkettgulv og lister 

"Rask svar og god pris. De jobbet veldig raskt og effektivt . Veldig ryddig og pent utført arbeid. Kontakter dere gjerne igjen til andre oppdrag "

Hogne - Oslo

Sparkling, pussing og maling

"Greit utført. Ærlig person. "

Wojciech - Mysen

Garasjebygg 

"Vi har fått ny 50 m garasje i kort tid, topp kvalitet, fornuftig pris, kjempe hyggelig servise. Kan anbefale Marcin til alle som ønsker 100% profesjonell håndverker. ."

Endre - Askim

Oppføring av nytt kjøkken

"Martin leverte en strålende jobb. Flink og løsningsorientert. ."

Erling - Halden

Maling av tomannsbolig i halden

"Da er jobben omsider ferdig. Det er ikke Alex Service sin skyld at dette har tatt tid, men den snekkeren som skulle bytte kledning på den siste siden, hadde plutselig ikke mulighet til å gjøre jobben likevel. Men Alex Service kunne også ta den jobben, og etter at den var ferdig har de nå malt huset to ganger. Det er blitt pent og jeg er godt fornøyd med den jobben de har gjort. "

Alan - Lillestrøm

Diverse flisarbeid

"De beste skussmål til en kjapp og god utført jobb til Alex Service v/Martin. Både fugearbeid og listing ble gjort nøyaktig og med flott resultat. Kan absolutt anbefales "