Fasadevesk

Trenger du hjelp med vask av fasaden av et næringsbygg eller borettslag?

 

Fasaden er ofte bedriftens førsteinntrykk mot sine kunder, og stadig flere ser betydningen av at denne er pen, ren og ryddig.

Fasadevask er like viktig som alt annet vedlikehold i et bygg. For at bygget/fasaden skal se ren og pen ut anbefaler Alex Service høytrykk spyling minst en gang i året. Ved å ikke ta en fasaderengjøring minst en gang i året kan det oppstå varig skade på maling/mur/fasadeplater.

Vi utfører fasadevask så miljøvennlig som overhode mulig. Det oppnår vi med effektive høytrykkspylere og minst mulig bruk av kjemiske tilsetningsstoffer. Fasadevasken inkluderer også fjerning av graffiti. For å gjøre den jobben enklest mulig anbefaler vi å sette fasaden inn med anti-graffiti før skaden skjer. Da kan vi enkelt spyle bort alle spor etter taggere.

Vi sørger for at prosjektet starter og slutter til avtalt tid, og overleveres i tråd med avtalt standard for kvalitet.

Alt av forprosjektering som parkering, sperretillatelser, nabovarslinger, oppsett av stillas, tildekking, lift og HMS-krav tar vi oss av.

Våre fasadevaskere har lang erfaring og er dyktige i sitt fag. Vi er opptatt av å levere kvalitet i vårt arbeid. Da er du sikret en fasadevask som er utført skånsomt og trygt.

I henhold til gjeldende lover har alle våre medarbeidere dokumentert opplæring og nødvendige sertifisering i:

  • Lift kurs
  • Varsling og sikring av arbeidsområdet
  • Fallsikringskurs
  • HMS kurs
  • Kurs i bruk av kjemikalier

 

Kontakt oss om rengjøring av fasade

Ta kontakt for en prat om hvordan vi kan rengjøre fasaden på ditt bygg.