Visningsvask

Selge boligen? Vi hjelper deg å klargjøre boligen til visning!

 

 

Skal du selge boligen din? Det er en spennende og slitsom tid. En ekstra "shining" før visning fra Alex Service kan være en lur investering. Enten boligen er ganske ny eller det er en eldre bolig, så må den gjøres innbydende til nye potensielle kjøpere. De skal kunne se seg selv bo der! Derfor må man ofte ta et ekstra tak for å få bort rot, oppsamlet papirer, klær og alt som flyter rundt. Det krever mye av en på mange plan, da det å flytte kan være en mental belastning.

Det kan være lurt å få ryddet og vasket grundig før visning. Å presentere boligen sin på best mulig måte er viktig for helhetsinntrykket. Og man kan få en bedre pris. Boligprisen er jo ofte avgjørende for hvor mye en har å rutte med etter boligsalget. Ved et godt ryddet og stylet bolig, kan det heve første inntrykket mange hakk, og gi seg utslag i økte kroner ved boligsalg.

Gjør et godt førsteinntrykk! Du får bare én sjanse!

Dette vi kan gjøre:

  • Støvsuge og støvtørke i alle rom
  • Vaske bad og kjøkken grundig
  • Vaske alt av karmer og listverk
  • Vaske alle vinduer utvendig og innvendig
  • Rydde, og få alt til å se blankt og rent ut

Ikke slit deg ut før visningen! Har du små barn, er det nesten en umulig oppgave å holde det ryddig og rent til visning. Ta kontakt, og få hjelp fra oss i dag.

Husk at vi også kan vaske boligen din på fast basis.