Gulvbehandling

Alle gulv trenger behandling

Alle gulv trenger behandling, men ulike typer gulv trenger forskjellig type behandling. Å vite forskjellen utgjør hele forskjellen. Riktig gulvbehandling fører til bedre levetid og øker sliteevnen på gulvet ditt. Du vil erfare at det er en god investering for deg.

Vi har erfaringen som kreves for å tilby de beste løsningene uansett hvilken type gulv du har.

Våre gulvbehandlinger:

Vi renser og beskytter alle typer gulv:

Tregulv (oljebehandling

Tregulv skal oppnå den vanskelige balansen mellom å være sterk nok til å motstå daglig slitasje og gi ”følelsen av tre.” Dette får vi til takket være lang erfaring og spesialkompetanse.

Vinyl- og linoleum (skuring/påføring av polish eller voks)

Når det gjelder vinyl- og linoleumsgulv kan disse holde seg pene i over 100 år! Imidlertid kan de også lett ødelegges ved bruk av feil rengjøringsmetode eller uheldig valg av kjemiske rengjøringsmidler. Vår oppskuring og polish-behandling er helt trygg.

Steingulv -skifer og fliser (Impregnering/forsegling)

Steingulv består av porøst naturmateriale og krever mer behandling enn man kanskje skulle tro. Vi dyprenser, sliper og polerer stein, slik at den pene, naturlige overflaten blir gjenopprettet.

Tepperens

Sist, men ikke minst, driver vi med rens av tepper. Med tanke på hvor mye organisk materiale som samles opp i disse, er det noe som bør utføres årlig.

Kontakt oss om gulvbehandling

Ring oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for dine gulv.